Nyelvvizsgáztatás és oktatás egy helyen !

 

Ahol élmény a tanulás !

Der Die Das Nyelviskola

 

Bemutatkozás

Nyelvtanfolyamok

Aktualitások

Nyelvvizsga

Tanáraink

Elérhetőség

Hasznos linkek

Képek

Nyelvtanfolyamok

 

 

A nyelviskolába jelentkezőket előzetes szintfelmérés alapján besoroljuk, majd csoportosítjuk. A csoportok kialakításánál a nyelvi felkészültségi szinten kívül, a jelentkezők igényeit szem előtt tartva, figyelembe vesszük a tanulási sajátosságokat meghatározó legfontosabb tényezőt, az életkort is.

 

Képzésünk célcsoportjai:

-   a munka mellett tanuló felnőttek,

-   az iskolai oktatási rendszerből kikerült tanulók,

-   és a középiskolai nyelvoktatás mellett tanulók.

 

Képzési modulok:

A különböző nyelvi szintek szerinti programok – 30 és 60 órás modulok – egymásra épülnek. Az adott modult befejező csoportjaink számára a továbbhaladás lehetősége folyamatosan biztosított.

A tanítási órákat oldott, barátságos légkör jellemzi, amelyben még a (kezdő szinten az első idegen nyelvű megnyilvánulásoktól, haladóbb szinteken a kellő beszédgyakorlat hiánya miatt keletkező) kezdeti gátlások is pillanatok alatt eltűnnek.

 

Lakossági nyelvtanfolyamok helyszíne: Jászberény, Víz utca 2.

 

Céges nyelvtanfolyamok:

A Der Die Das Nyelviskola vállalja nyelvi tanfolyamok szervezését és lebonyolítását az Ön cégének telephelyén, vagy a nyelviskola tantermeiben.

Tanfolyamtípusainkkal teljes mértékben alkalmazkodunk Partnereink igényeihez. Az órák időpontját és intenzitását a képzésben résztvevők munkaidejéhez igazítjuk.

 Képzési programjaink engedélyezett képzési programok, ez azt jelenti, hogy az általunk oktatott képzési programok államilag elfogadott tematikán alapulnak, továbbá a kidolgozott szintrendszer és a tananyag is megfelel a törvényi és szakmai elvárásoknak.

 

Ez teszi lehetővé, hogy tanfolyamainkat ÁFA-mentesen kínálhassuk.

 

Az engedélyezett programok lehetőséget biztosítanak az Önök számára, hogy nyelvi képzésüket állami  forrásokból finanszírozzák, így nem szükséges pótlólagos erőforrásokat bevonni a nyelvi képzés megvalósításához.

 

Természetesen lehetőség van az Fktv. hatálya alá nem tartozó szabadpiaci képzések igénylésére is. Ebben az esetben is a képzés ÁFA-mentes, ám annak tartalma, óraszáma, feltételei nem kötöttek, egyéni igényekhez igazíthatóak.

 

 

Oktatott nyelvek: angol, német, magyar mint idegen nyelv

  

Tanfolyamok ütemezése:

·          normál ütem: általában heti 2x2 óra, délutáni illetve esti órákban

·          intenzív tanfolyamok: heti 3 vagy 4 x 2 óra

·          szuperintenzív: nyáron, heti 5x5 óra

 

Óradíjak:

A színvonalas nyelvoktatás feltételeinek biztosítását garantáló, ugyanakkor tanítványaink lehetőségeit figyelembe vevő, a csoport létszámától függő, kedvező árakat alkalmazunk.

 

Konkrét képzési kínálatunkban minden esetben szerepel az, hogy a képzés a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó ÁFA-mentes képzés vagy a törvény hatályán kívüli ÁFA-mentes szabadpiaci képzés.